Let op: ik ga in zwangerschapsrust vanaf 16 augustus tot 31 december 2021.


Wie ben ik?

Ik ben Stephanie Kisz, klinisch psycholoog voor kinderen en jongeren. In mijn masteropleiding  aan de Universiteit van Gent heb ik mij gespecialiseerd in de begeleiding van deze doelgroep. Ik heb onderzoek gedaan naar eetproblemen bij jonge kinderen en heb vervolgens 8 maanden ervaring opgedaan in het Vrij Centrum voor Leerlingenbegeleiding te Lokeren in het team buitengewoon onderwijs. Na mijn studies heb ik besloten om zelfstandig te starten als klinisch psycholoog. Vanaf 1 september 2017 ben ik gestart in de praktijk Wareslage met de individuele begeleiding van kinderen en jongeren. Ondertussen ben ik ook werkzaam als leerlingenbegeleidster in een school en volg ik een specifieke lerarenopleiding.


Erkenningen

Psychologencomissie, Belgische Federatie van Psychologen, Vlaamse Vereniging van Klinische Psychologen

Erkeningsnummer: 942117963


Wie kan bij mij terecht?

Ik begeleid kinderen, jongeren, ouders en gezinnen.

Problematieken:

 • Emotionele en gedragsproblemen
 • Angstklachten (specifieke angsten, faalangst…)
 • Omgaan met echtscheiding
 • Depressieve gevoelens
 • Omgaan met stress
 • Verlies, rouw en trauma
 • Eet-, slaap-, en zindelijkheidsproblemen
 • Opvoedingsondersteuning
 • Studiebegeleiding


Hoe gaan we te werk?

 • Aanmelding

In een eerste gesprek verkennen we de problemen en moeilijkheden die u ervaart. We bespreken samen welke opties mogelijk zijn voor begeleiding. Er is steeds ruimte voor uw vragen en bemerkingen.

Bij het maken van een afspraak bespreken we wie aanwezig zal zijn. Bij jonge kinderen of bij bepaalde problematieken kan het gewenst zijn om het eerst te bespreken met de ouder(s) afzonderlijk.

Opgelet bij co-ouderschap!

Bij de aanmelding van kinderen jonger dan 12 jaar moeten beide ouders akkoord gaan met psychologische begeleiding


 • Begeleiding

Opgroeien gebeurt met vallen en opstaan. Ouders zitten vaak met vragen en jongeren hebben soms het gevoel vast te zitten. Psychologische begeleiding kan een steunpunt in de weg naar een fijne, vlotte ontwikkeling. Via gesprekken, oefeningen en speltechnieken (bij kinderen) proberen we moeilijkheden samen aan te pakken.

Ieder kind, jongere, ouder, volwassene, gezin is uniek. De aanpak zal dus steeds op maat van de cliënt zijn, waarbij er een veilige omgeving gecreëerd wordt om over problemen te praten. Indien aangewezen, kunnen ouders, broers/zussen of andere betrokkene zijn/haar zorgen bespreekbaar maken en een actieve rol innemen in het begeleidingsproces. Overleg met school kan een meerwaarde zijn voor sommige problematieken.


Tijdens het verloop van de begeleiding zal het aantal sessies en de frequentie steeds in samenspraak beslist worden. De duur van een begeleiding kan variëren van enkele sessies tot een langdurige opvolging. Indien nodig kan ook begeleiding aan huis voorzien worden.


Hoe contact opnemen?

U kan mij steeds contacteren via onderstaande gegevens:

E-mail: Psycholoog.Stephanie@gmail.com

Gsm: 0497/19.16.44