Let op: ik ga in zwangerschapsrust vanaf 16 augustus tot 31 december 2021.


Wie ben ik?

Ik ben Stephanie Kisz. Ik volgde een masteropleiding aan de Universiteit Gent tot master in de klinische psychologie. Na mijn studies heb ik besloten om zelfstandig te starten als klinisch psycholoog. Vanaf 1 september 2017 ben ik gestart in de praktijk Wareslage met de individuele begeleiding van kinderen en jongeren. Vanaf september 2018 zal ik ook volwassenen begeleiden.


Erkenningen

Psychologencomissie, Belgische Federatie van Psychologen, Vlaamse Vereniging van Klinische Psychologen

Erkeningsnummer: 942117963


Wie kan bij mij terecht?

Ik begeleid jongvolwassenen, volwassenen en koppels.

Problematieken:

  • Angstklachten (specifieke angsten, faalangst…)
  • Depressieve gevoelens
  • Stressklachten
  • Rouwverwerking


Hoe gaan we te werk?

  • Aanmelding

In een eerste gesprek verkennen we de problemen en moeilijkheden die u ervaart. We bespreken samen welke opties mogelijk zijn voor begeleiding. Er is steeds ruimte voor uw vragen en bemerkingen.


  • Begeleiding

Tijdens de levensloop komen we heel wat moeilijkheden tegen. Soms is het obstakel te groot om alleen te overwinnen of lijkt men vast te zitten. Psychologische begeleiding kan een steunpunt zijn in die zoektocht naar een oplossing. Via gesprekken en oefeningen proberen we dit probleem samen aan te pakken.

Ieder individu, volwassenen, gezin, partner is uniek. De aanpak zal dus steeds op maat van de cliënt zijn, waarbij er een veilige omgeving gecreëerd wordt om over moeilijkheden te praten. Indien aangewezen, kunnen partner of andere betrokkene zijn/haar zorgen bespreekbaar maken en een actieve rol innemen in het begeleidingsproces.


Tijdens het verloop van de begeleiding zal het aantal sessies en de frequentie steeds in samenspraak beslist worden. De duur van een begeleiding kan variëren van enkele sessies tot een langdurige opvolging. Indien nodig kan ook begeleiding aan huis voorzien worden.


Hoe contact opnemen?

U kan mij steeds contacteren via onderstaande gegevens:

E-mail: Psycholoog.Stephanie@gmail.com

Gsm: 0497/19.16.44